Yrityksestä

oy leon direct ab on vuonna1992 perustettu suomalainen yritys. Yrityksen kotipaikka on Helsinki ja päätoimistomme sijaitsee Pitäjänmäellä. Yhtiön alana on vientikonsultointi ja markkinointipalvelut kotimaassa ja ulkomailla. Vientikonsultoinnin kohteemme on Venäjä ja erikoisosaamisemme kohdistuu Pietarin kaupungin ja sen maalaiskunnan alueeseen. Yrityksellä on oma toimisto Pietarissa ja lukuisa määrä osakkuus- yrityksiä ja yhdistyksiä siellä.

Tänään oy leon direct ab tarjoaa kotimaisille ja eurooppalaisille asiakkaille laajan skaalan palveluja alkaen markkinoiden ja yhteistyökumppaneiden analyyseistä ja liiketoimintasuunnitelmasta, oman yrityksen Venäjälle perustamiseen ja saattamiseen sen menestyksekkään toiminnan alkuun. Autamme ammattitaitoisen henkilökunnan palkkaamisessa, venäläiseen liike-elämään verkostoitumisessa, teknologioiden kaupallistamisessa, hoidamme osakkuusyritystemme kautta majoitus- ja kiinteistötarpeet, turvallisuus- ja lakiasiat, mainos ja markkinointiprojektit.
1
Tutkimukset
Tutkimme markkinoita ja tarkistamme liikesuunnitelmanne. Varmistamme budjettinne ja teemme kustannuslaskelman. Menestys suosii hyvää valmistautumista.
2
Luovat ideat
Kaksi päätä on yhtä parempi! Ideoimme yhdessä ja lopputuloksena on toimiva ratkaisu, jonka seurauksena on menestys. Olipa liikeidea kuinka haastava, meiltä aina löytyvät sopivat työkalut sen toteuttamiseen. Teemme kustannuslaskelman. Menestys suosii hyvin valmistettuja projekteja.
3
Joustava palvelu
Olemme siellä missä meitä tarvitaan ja niin kauan kuin asia vaatii. Emme roiku toimettomana projektin parissa kun kaikki on hoidettu emmekä heitä hanskoja tiskiin kesken töiden

Yrittäjä

Olen yrityksen pääomistaja ja vetäjä. Kaksikielisenä ihmisenä olen ammentanut sisääni kahden tapakulttuurin vaikutuksia. Minulle ovat tärkeitä sekä lännen että idän arvot ja näen kulttuurien kohtaamisessa enemmän mahdollisuuksia kuin epäonnistumista.

Palautteet

"Yrityksemme kansainvälistyminen itään ei olisi onnistunut ilman oy leon direct ab:n ammattitaitoista apua. Saimme konsultin avulla luotettavia asiakkaita ja toimivat pitkä-aikaiset liikesuhteet ... "

Kynäexpert Oy

"oy leon direct ab on toteuttanut ideamme, jonka mukaan myytävät loma-asuntokohteemme voisivat kiinnostaa myös venäläisiä ostajia. Nyt meillä on venäläisiä asiakkaita. Kiitos yhteistyöstä... "

Suomen Ekokiinteistöt Oy